dimarts, 14 d’abril de 2009

EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA

EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA ENS HA AGRADAT MOLT PERQUÈ HAN TOCAT QUATRE INSTRUMENTS: LA GADULKA, LA FLAUTA TRAVESSERA, EL PIANO I L’ACORDIÓ.


ENS HAN EXPLICAT COM FUNCIONEN I COM ES TOQUEN ELS INSTRUMENTS. ALGUNS EREN DE FUSTA I ALTRES DE METALL. LA GADULKA ERA COM UN VIOLÍ PERÒ MÉS RODONETA I EN FORMA DE PERA.

ERA BONIC QUAN TOCAVEN. HAN TOCAT EN DIFERENTS LLOCS, PRIMER SOLS I DESPRÉS JUNTS. HA ESTAT MOLT XULO I HA DURAT MOLT. LES NOIES CANTAVEN AGUT I TAMBÉ TOCAVEN UNA CANÇÓ MOLT ESTRANYA D’UN PAÍS LLUNYÀ.

HEM ESTAT MOLT TRANQUILS, ESCOLTÀVEM MOLT BÉ LA MÚSICA VEIENT ELS MÚSICS COM TOCAVEN ALLÒ TAN BONIC. UNES MÚSIQUES SEMBLAVEN DE POR. UNA SEMBLAVA LA VEU DELS OCELLETS. UNA ALTRA MÚSICA ERA D’APROP DE GRÈCIA: DE BULGÀRIA. ENS HAN DEIXAT TRIAR CANÇONS, NOSALTRES CANTÀVEM I ELLS TOCAVEN. HI HAVIA UNA CANÇÓ QUE NO LA SABIEM I L’HAN CANTAT ELS DE TERCER.


AQUESTA FESTA HA ESTAT UNA MICA ESPECIAL PER A NOSALTRES PERQUÈ EREN MÚSIQUES D’ALTRES PAÍSOS I ARA JA SABEM COM SONA CADA INSTRUMENT. HA ESTAT MOLT INTERESSANT.


MOLTES GRÀCIES ALS MÚSICS I TAMBÉ A L’ALEGRIA I L’ARACELI PERQUÈ HAN TINGUT LA IDEA I ENS HA AGRADAT MOLT. TOCAVEN MOLT BÉ EREN MOLT BONS MÚSICS!

MOLTES FELICITATS I MOLTES GRÀCIES HO HEU FET MOLT BÉ, PERE, IVAN, NÚRIA I MARIONA!!!

CLASSE: PLANETA TERRA (1r.) Novembre-08