dijous, 21 de gener del 2010

HEM ANAT AL MUSEU DE LA MÚSICA

La classe del SOL, hem anat al museu de la música i ens ho hem passat molt bé!Està al costat de l’Auditori, al mateix edifici que l’Escola de Músics. Sortint i entrant hem trobat músics, amb els seus instruments dins la funda penjats a l’esquena. Anaven a tocar.El museu és gran, la moqueta del terra és vermella, molt bonica i delicada. Les parets, de fusta.
És Sensacional!Al museu s’hi ha d’estar en silenci i ens ha costat una mica perquè tot ens agradava molt.Hi havia una monitora, que es deia Maria José. Ens ensenyava i ens feia de guia. Ho feia molt bé.A l’escola havíem escollit un instrument amic. La M. José ens ha donat uns cartells i havíem de buscar el nostre instrument. Mentre el buscàvem ens divertíem perquè era com un joc. Quan el trobàvem, de premi, ens donaven la fotografia de l’instrument.Hi havia molts instruments molt antics, moltes guitarres, violins i arpes. Un, de molt gros, no sabem com es diu. Hem trobat la flauta travessera i el balafo.
La guia ens ha ensenyat la foto d’un piano que estava de vacances. No l’hem pogut veure però, hem vist el seu amic.
Hem après molt sobre els instruments: que la guitarra és de fusta, la flauta també, ... Hem tocat el violoncel, l’arpa i la guitarra elèctrica.
Els lavabos són molt “xulos”. També hi havia un calaix per posar-hi els abrics
Us recomanem que visiteu el museu!
Volem tornar-hi amb els pares, els avis i tota la nostra família!!!

Classe SOL (1r.)