dimarts, 27 d’abril del 2010

DANSA ARA 2010

El 21 d’abril, els nens i nenes de 2n. vam anar a ballar al Palau Sant Jordi a fer l’activitat: Dansa Ara.

Hi havia molta gent de tots els districtes de Barcelona. Érem dues-centes escoles. Cada escola tenia un color; n’hi havia quatre: el lila, el groc, el taronja i el vermell. A nosaltres ens va tocar el color lila.

L’escenari era molt gran, però nosaltres teníem un espai molt petit.

Varem fer quatre danses: Mama-Nen, Homenatge a Cerdà, La dansa del Peix i La Rumba de Barcelona. En tres danses vam fer servir material: vanos, guants i gorres. Amb la Carmina vam fer les gorres per la dansa Homenatge a Cerdà. La Rumba de Barcelona ens va agradar molt perquè som de Barcelona i la fèiem amb uns vanos de color lila.

Ens va costar molt preparar-ho, vam assajar molt dies. Les mestres ens van ajudar a millorar les danses perquè sortissin bé. Allà vam fer molt d’esforç per ballar molt bé. Molts de nosaltres teníem vergonya. Després, quan vam fer la dansa, ens vam sentir molt bé. Hi havia molta gent i ens vam sentir escoltats. Al final, se’ns va passar la vergonya perquè ja ens vam acostumar.

També vam veure actuar els ballarins de la companyia IT Dansa. Cap al final vam fer una percussió tocant amb una bossa de taps de colors.

Ens va semblar molt bé l’activitat. Ens va agradar molt fer les danses. Era un treball molt creatiu i amb les danses ens expressàvem. És un treball que hem fet en equip i ens ha sortit bé.

Van venir alguns familiars nostres i de les altres escoles. Quan vam sortir no els vam veure.

Ens va agradar molt perquè va ser tot molt bonic!!!

Planeta Terra. (2n.)


De

1 comentari:

Alumnes de 5è ha dit...

Per l'alegria:
Volem que pengis la cançó d'Alemania